torsdag 2 juni 2011

Inspelning, kapitel 4: Sång.

Det är Torsdag, jag är åter igen i sunkigt soliga Charlestown. Anledning? Vi lägger nämligen sången till vårat brutalt vrålcoola debutalbum.
Det början likna nått nu tamejfan, kanske inte tidsmässigt eller produktivmässigt men fanimej soundmässigt.
Sången är ju oftast, i alla fall i vårat fall den jävligaste biten med hela proceduren. En jävla cirkus med att upptäcka alla missar i texter och upplägg som gått alla förbi genom det usla PA't i replokalen.
Har just nu kommit till låt nr 5 i ordningen, helt klart den värsta av dom alla. Den skrevs klart i princip veckan innan vi klev in i studion och består självklart av 90% av nationalencyklopedins samlade verk inklämda på två verser. Gött mos visserligen men ett jävla skitjobb att arrangera upp och sjunga in i 210 Bpm, men Rom byggdes inte på en dag har jag för mig nån jävel påstod.

Tänker försöka köra lite "realtime blogging" dom närmsta dagarna så det går att hålla koll på framstegen för dom jävlarna som pallar att bry sig.

Lägger up en kortis på hur refrängen till tidigare avslöjade "Prophecy" lät och såg ut tidigare under dagen. Blir nog mer skit upplagt imorrn förhoppningsvis. Hörs imörrn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar