måndag 9 januari 2012

...And so it begins

Sådär! Nu har det faktiskt gått ett halvår utan att vi lyckats göra klart den här skivjäveln vi fick för oss att spela in. Att det har tagit så lång tid (förutom att vi tror att vi är Metallica) är varken förvånande eller speciellt chockerande för nån som är någolunda bekant med valfri medlem i detta superseriösa guldband.
Men har vi lyckats åstakomma någonting alls under dessa månader är ju frågan? Jo... det vågar jag nog påstå att vi gjort, även om det kunde varit betydligt mer.
Kan börja med att avslöja att titeln på skivan är spikad och för er som inte hör till dom snabbaste i stan så är alltså titeln på skivan densamma som titeln på detta inlägg.

Omslaget är också nästintill klart, och jag kan avslöja att det är ruggigt häftigt! Vi hade ett helt gäng "skivomslagsmakare" av varierande kvalité på tråden ett tag, men beslutade oss för att anlita en Polack vid namn Lukasz Jaszak som ligger bakom lite prylar med band som Vomitory, Gehennah o.s.v.
All klippning av skivan är också klar och mixningen är även denn inledd. Var i studion i helgen och lyssnade på mixen av första låten och det låter jävligt lovande.
Har inte satt nån deadline på mixningen än men jag skulle tippa på att det går undan lite bättre nu när bandet inte är involverade i det praktiska längre.

Så ge inte upp än gott folk, det kan bli av trots allt..

Hörs.

/K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar